Friday, May 11, 2012

Breivikut visati kingaga

Kui ABB avaldas tükk aega tagasi imestust, et inimesed suudavad nii rahulikuks jääda, siis lõpuks tuli ka väike outburst.

Nimelt viskas täna üks kohtusaalis olijatest tema suunas oma kinga ja karjus "Go to hell, go to hell", "You, killer!"
Mitmed inimesed reageerisid sellele aplausiga.

On huumor...

Ma ei saa tegelikult aru, miks peavad kannatanud seal saalis istuma ja terve aja nende lähedase tapnud inimest vaatama või tema juttu kuulma. Puhas piinapink.

Breivik: "If you want to throw things at me, please throw when I enter or leave the room."


Jah, siis on võib-olla kindlam, et pihta saab tema mitte advokaat. 

Eks sellest saab peagi ka pikemat eestikeelset uudist lugeda/kuulda.

Edit (5 tundi hiljem):
Tulin koju üsna mustas meeleolus, aga lugedes delfi kommentaare läks mul tuju, võiks öelda, lausa heaks. Sain naerda.


"Ma oleks Breiviki asemel selle kinga ülesse korjand ja julma jooksuga üle laudade läind ja selle kinga iraaklasele suhu toppind-raibe(iraaklane),valel maal on liiga palju lubama hakand endale."


Kusjuures, Breiviku ja moslemi käsikähmlus oleks antud juhul tõesti väga efektne, aktuaalne ja sümbolistlik olnud XD


"Breivik ongi uus põrgupõhja vanapagan"


" Mida need ohvrite sugulased sinna kohtumajja otsima lähevad?"


Järgnev kommentaar viitab Breiviku ütlusele, et kui teda millegagi visata tahetakse, siis võiks seda teha sel ajal, kui ta kohtusaali siseneb või sealt väljub. Ühesõnaga kaitses ta oma advokaati, mille mõte oli, et ärge rünnake seaduse esindajat.


"Ilmselt on püsti olevat inimest tõesti kergem tabada kui istuvat"


Vastus sellele kommentaarile: 


"Noo-jah... Eks Breivik teab seda kindlasti kõige paremini..."


Hahaaa!!


Keegi nimetas kingaviskajat "kingaviksijast kaltsupeaks".


Veel on hea termin "euroislamjugendi laager".


Kõige rohkem naeraksin ma siis, kui kõik need ABB-le armastuskirju saatvad naised kohtusaali pääseksid ja hakkaksid samuti ootamatult asju loopima...aluspesu nimelt. Breivik vahiks kohukunud näoga ning nii tema ise kui advokaadid ja kogu nende laua ümbrus mattuks naiste aluspesu alla. Ma kukuks naerust pikali!

Nt Michael Jackson'i lastepilastust puudutava kohtuprotsessi puhul oli nii, et Jacko oli ümbritsetud fännide karjast, ta ise hüppas auto katusele, säras seal ja inimesed juubeldasid...
OK, olukorrad pole absoluutselt võrreldavad. Minu meelest Jackson süüdi ei jäänud ja fännid/toetaja ilmselgelt uskusid, et ta on süütu. Sellest hoolimata on päris huvitav asjaolu, et inimene, keda süüdistatakse lapsepilastuses, tuleb kohtusse, ronib nö püünele ja inimesed juubeldavad ümberringi...

Ei kujutaks ette, et Breiviku fännid (irv, 300 inimest maailma peale) tuleksid "Free Breivik" särki kandes kohtumaja ette protestima või tantsima.

Jacko autokatusel

Kujutada siin ette Breivikut, Ruger Mini (hellitusnimega Gungnir) käes ja munder seljas, autokatusel särava naeratuse saatel rahvamassidele lehvitamas. Mõni granaat ja leegiheitja võiks tal ka käes olla, kuna neid ta oli ka kaalunud enne rünnakuid. Puhas kuld!

Kaifin seda lugu:

Guillemots - Trains To Brazil 


Esimene kommentaar:
"From those of you who don't know, this song was written for Jean Carlos, a brazillian who died in a london metro station, shot by two cops who tought he was a terrorist, or something like it. The guitar player of the band said so, and in the lyrics we can see things like:"The prophets and their bombs have had another success"


Tänapäeva Lääne maailm, kus vaadatakse iga üksi vedelevat kotti, kohvrit jms sellist paaniliselt. Elagu terror..

No comments:

Post a Comment